Suomi 100 vuotta – 100 päivän haaste
 

Kilpailun säännöt

1. Kilpailun järjestää Oy Nordic Moneta Ab / Suomen Moneta.

2. Kilpailussa lasketaan päiviä Suomen 100-vuotisjuhlavuoden itsenäisyyspäivään 6.12.2017. Samalla tarkoitus on kerätä yhteen suomalaisia hauskoilla haasteilla yhteisen juhlahengen kohottamiseksi.

3. Kilpailuun saa osallistua vain omilla henkilötiedoilla ja käyttäjätunnuksilla.

4. Kilpailuun voi osallistua vain internetissä. Suomen Moneta ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista ehdotuksista tai puutteellisista, asiattomista tai lukukelvottomista tiedoista ja materiaaleista.

5. Suomen Monetalla on oikeus käyttää ja olla käyttämättä kilpailuun lähetettyjä kuvia, tekstejä ja videoita kampanjan aikana ja sen yhteydessä eri kanavissa mukaan lukien kampanjasivusto (www.suomi100haaste.fi), Suomen Monetan Facebook-sivut, Instagram ja kampanjan uutiskirje.

http://www.suomi100haaste.fi
https://www.facebook.com/suomenmoneta/
https://www.instagram.com/suomenmoneta/

6. Jättäessään kilpailuehdotuksen osallistuja luovuttaa sen Suomen Monetan vapaaseen käyttöön kampanjan ajaksi. Kampanja-aika on 28.8.–13.12.2017.

Kilpailun kulku

7. Yhteensä kymmenen kilpailuhaastetta julkaistaan 10 päivän välein alkaen 28.8., jolloin Suomen itsenäisyyspäivään on tasan 100 päivää. Jokaisen haasteen ohjeet ilmoitetaan erikseen kampanjasivustolla sekä Suomen Monetan Facebook-sivulla, Instagramissa ja Suomen Monetan uutiskirjeessä.

8. Kukin haaste on voimassa 10 päivää, minkä päätteeksi suoritetaan haastekohtainen arvonta kaikkien kyseiseen haasteeseen osallistuneiden kesken. Poikkeuksena on ensimmäinen haaste, joka on voimassa 15.11. saakka.

9. Haasteisiin osallistutaan lähettämällä kuvia, tekstejä tai videoita kulloisenkin tehtävänannon mukaisesti. Osallistua voi kampanjasivustolla www.suomi100haaste.fi, Suomen Monetan Facebook-sivulla ja Instagramissa sekä sähköpostilla osoitteessa suomi100haaste@suomenmoneta.fi.

Instagramissa osallistutaan lisäämällä ehdotuksen yhteyteen hashtagit #suomi100haaste ja #suomenmoneta.

10. Kilpailu alkaa 28.8. julkaistavalla haasteella, jossa etsitään sopivia haasteita kampanjan ajaksi. Suomen Moneta valitsee ehdotusten joukosta vapaasti haluamansa haasteet. Suomen Monetalla on oikeus muokata haasteita ja valita niiden tilalle muita aiheita.

Kampanjaan valittujen haaste-ehdotusten lähettäjät palkitaan Suomen 100-vuotisjuhlavuoden kunniaksi valmistetulla Suomi-neito ja leijona -kultaharkolla (arvo 99 euroa). Harkon kultapitoisuus on 99,99 % ja paino 1 gramma.

11. Kilpailuun osallistutaan omalla vastuulla. Suomen Moneta ei vastaa haasteiden toteuttamisesta.

12. Kilpailija on vastuussa lähettämästään materiaalista. Videoissa, kuvissa ja teksteissä mahdollisesti esiintyviltä henkilöiltä on oltava lupa materiaalin luovuttamiseen. Myöskään kolmansien osapuolien oikeuksia tai yksityisyyttä ei pidä loukata.

13. Sama henkilö saa halutessaan osallistua kaikkiin kilpailun osioihin.

Arvonnat

14. Ensimmäisessä haasteessa etsitään sopivia haasteita kampanjan ajaksi. Kaikkien tähän haasteeseen osallistuneiden kesken arvotaan Suomi 100 vuotta -juhlavuoden kultaharkko Vapauden puolustaja (arvo 345 euroa). Harkon kultapitoisuus on 99,99 % ja paino 2,5 grammaa.

15. Jokaisen 10 päivän haasteen jälkeen suoritetaan haastekohtainen arvonta, johon osallistuvat kaikki kyseisen haasteen suorittaneet kilpailijat. Palkintoina on erilaisia Suomi 100 vuotta -aiheisia keräilytuotteita.

16. Kaikki yhteystietonsa jättäneet osallistuvat yhteiseen loppuarvontaan, jonka pääpalkintona on 1 000 euron lahjakortti Suomen Monetaan. Edellytämme loppuarvontaan osallistujilta vähintään 18 vuoden ikää. Yhteystiedot voi jättää osoitteessa www.suomi100haaste.fi sekä sähköpostilla osoitteeseen suomi100haaste@suomenmoneta.fi.

17. Yhteystiedoissa pyydettyä sähköpostiosoitetta ja puhelinnumeroa käytetään asiakkuuteen ja arvontaan liittyvään viestintään. Osallistujien yhteystietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointiin henkilötietolain mukaisesti. Käytön/luovuttamisen voi estää ilmoittamalla asiasta osoitteeseen webmaster@suomenmoneta.fi. Kaikki oikeudet pidätetään.

18. Arvonnan tulokset ovat julkisia ja saatavissa Suomen Monetasta. Varaamme oikeuden julkistaa palkintojen voittajien nimet Suomen Monetan sähköisissä kanavissa, kampanjasivustolla osoitteessa www.suomi100haaste.fi/voittajat sekä lisäksi Raha & Historia -lehdessä.

19. Mikäli emme tavoita voittajaa kahden viikon kuluessa, arvonta suoritetaan uudelleen. Pääpalkinnon voittajaan otetaan yhteyttä, jotta voidaan sopia voiton luovutukseen liittyvistä yksityiskohdista. Tuotepalkinnot postitetaan voittajille.

20. Palkintoja ei voi vaihtaa rahaksi. Arpajaisverosta vastaa Oy Nordic Moneta Ab / Suomen Moneta, Y-tunnus 1611712-3.

21. Oy Nordic Moneta Ab:n / Suomen Monetan henkilökunta perheineen ei saa osallistua arvontaan.